2017
     
Aya med barnen besökte oss några dagar i början på januari.    
   
14 Januari hade vi traditionell Grannfika med knytkalas.  
   
Januari: Aya med Irmeli och Minna var på besök några dagar. Här spelar de China-schack med mormor Sally. Irmeli blev suverän vinnare.    Barnen hade ett eget fikarum på vårt grannfika.
   
Vi åkte ner till Askeröd några kyliga dagar i början på Mars när Calle och Petter var där på sportlov.
I slutet på Mars kom Pia ner till Linköping med sin bil. Sally hjälpte henne att sälja den på Blocket.
Jag genomgick ett större ingrepp (ablation) på sjukhuset. Efter det mår jag mycket bättre.
Vi var på utflykt med DIS Filbyter till Vadstena. Vi fick fin guidning om Landsarkivet och dess historia.
De indiska studenterna Kalai, Sravya, Sathish, Viji och Shuba samlades i Linköping ett par dagar. Det var en samling typ "sista träffen med gänget". Sedan skingrades de för arbete eller studier. I skrivande stund bor de i USA, Singapore, Göteborg, Stockholm och Lund.
   
   
"Ulla-cirkeln" behandlade Värmland denna gång. Här fikar deltagarna i solskenet på Geijersgården i Ransäter.  Vår energiske granne Alf hjälpte oss på ett proffsigt sätt att få ett nytt staket.
   
Petter och Farfar vid middagen i Askeröd Calle och Farfar vid middagen i Askeröd
   
En Stockholmshelg hos Krista och Per-Åke Goda hallon
   
Vi tittade in hos Pia också när vi var i Stockholm Kalais mor och far på besök
   
Augusti: Sally var i Wittenberg i Tyskland på Martin Luther-jubileum Utflykt till Småland med Mikaelskyrkan. Sally och Silva med sin lilla dotter.
   
Vi kryssade med Cinderella två gånger. 23 aug såg vi denna vackra båt. 19 okt njöt vi både av en fin supé och vacker havsutsikt
   
Sally höll ett föredrag om sina Amerikanska Släktingar på Fontänen. Sally och Alf på Gourmetmiddag hos Randhede
   
 

Återigen var vi på SPA-resa till Ottepää. Här spelar den lokala orkestern folkmusik för oss. Denna resa erbjuder mycket avkoppling i en härlig miljö till ett rimligt pris.

 

Sally var på en två-dagars-konferens i Rättvik. Hon har varit på många korta och längre resor och möten med KVISK eller Svenska Kyrkan, Det har varit resor till Danmark, Uppsala och Västerås m m.

 

KVISK (Kvinnor i Svenska Kyrkan) träffade biskopen 23 okt.

 

   
På besök i ett kallt Askeröd när barnbarnen hade höstlov. Staffan och Sandra i Askeröd
   
Cypern-resa sista veckan i november. Vår guide "Hatti" informerar resenärerna. En pampig entré till vårt andra hotell på Cypern
   
Sally vid det antika Salamis Uppe på Borgen med utsikt över Kyrenias hamn en mulen utflyktsdag.
   
 

Tillsammans med gamla datakollegor, lite mer än 20 personer, var jag på Jullunch i "Beckas lokal". Vid mitt bord sitter Ingrid, Lennart och Gunilla.

 

Sally och jag var på "Decemberfest" med sällskapet Tanneforspojkarna på restaurang Gotthard. Vi var cirka 100 gäster. En kvartett mogna och pigga damer, som kallar sig "Gäddhänget", sjöng och spexade för oss.

   
  Jag hade inte tänkt fira min 75-årsdag, men Sally ville annat. Några av gästerna på min födelsedag. Allan, Thorbjörn, Roger och Sally. Krista och Ingrid sitter mitt emot.
   
Sally blev förtjust i Stiftsgården Rättvik. Så vi åkte upp och firade en skön julhelg med god mat och trevlig samvaro. Dit återvänder vi gärna.  Tårtan smakar bra på Juldagen.
   
Julafton: Pia vid Machu Picchu i Peru. Ett av UNESCOs världsarv som ligger på 2430 meters höjd. Nyårsafton: Här ska hon cykla nerför "Dödens Väg" i La Paz, Bolivia
   
 
Eva Burgman, Sally och Zigereda som bjöd på fest på Nyårsafton  
   
   
     Åter  
   
     Startsidan