Lite blandat

   
Undrar varför jag valt just denna frisersalong?
   
Jag har alltid velat vara coach för ett dam-bowlinglag "Tom och Jerry" har sagts om bilden på mej och Sharmila
   
Vi fick en bra sophantering i Ryd.  Mycket p g a Nickes engagemang.
     
Vilken sida ska man gå på vid Gamla Linköping? Tur att jag cyklade.
   
Jenny E om "ICA-pinnen" Daniel E om "Pigfranska" Carina G:s "Ungdomsbibel"
   
Sveriges mest köpta bilar Sveriges näst mest köpta bilar
   

Viji i juni 2011

Aya Maria, mycket verbal, tänker rymma hemifrån en LÅNG stund

   
   
   
   
Denna bild finns i Bärgningsfirmans Kalender för Juli månad. Historien bakom är väldigt märklig. En kompis till mig (A) kom körande med sin nya bil. De hade ägt den en vecka och kört cirka 30 mil.

Samtidigt stal en drogpåverkad yngling en bil på en parkeringsplats. När han körde därifrån tillsammans med sin flickvän körde han på en annan bil på parkeringen. När han kört ett par minuter stötte han till ytterligare en bil. Sen försökte han köra förbi en lastbil men körde in i sidan på den och voltade in i mötande körfältet. Där kom A körande i den grå bilen och träffades av den voltande bilen. "Det var en märklig upplevelse, bilen ringde själv upp 112. Jag satt fastklämd och pratade med larmoperatören".

En bit därifrån fanns en busshållplats, och en liten tjej med ringar i ögonbryn, läppar och näsa m m hoppade av bussen där. Hon var en "ängel" och pratade lugnande med A medan räddningspersonalen var upptagna med dom i den andra bilen som var mera illa däran. A:s son som bodde i närheten förstod att något allvarligt hade hänt när han såg räddningshelikoptrarna surra. A lyckades ringa upp sonen: "Jo, det är vi som är drabbade. Själv mår jag bra, men mamma zzzzz" Där bröts samtalet. Gissa om sonen blev orolig.

 

Efter en stund kunde dock A lyftas ur bilen och läggas vid gräskanten, tyvärr mycket nära en myrstack. Tjejen fortsatte att prata med A, men han bad henne att istället prata med hans fru som satt fastklämd och kom loss först efter en timme. A lyckades ringa sonen och lugna honom. A med fru kördes så småningom till Sjukhuset, men kunde åka hem samma kväll utan allvarliga fysiska skador.

Nästa dag såg bilförsäljaren bilden på bilen i lokaltidningen. Han kände igen den. Han tog direkt kontakt med A. " - Det finns en exakt likadan bil i vår filial i grannkommunen. Den fixar jag till dig så att ni kommer iväg på resan du pratade om. Och fundera inte på Försäkringsbolaget. Jag fixar det som behövs med dom".

(Jag vet inte hur allvarligt skadade personerna blev i den mötande bilen, men A och hans fru kom ur den hemska händelsen med endast mindre skavanker.)

   
   Vi var på Cinderella-kryssning i juni 2018  
    Där framförde Björn, en av resenärerna, denna visa inför en road publik.  
   
 
   
   

  Åter

 
   

  Startsida