Linköpingsgrabbar träffades i hemstaden 6-7 september 2017
 
.
Gamla Linköpingsgrabbar var på besök 6-7 september
På bilden ses Ingemar Lewin Järfälla, Peter Kilger Bålsta, Stig Skoglund Ronneby, Steninge Orwehag Varberg, Roland Franzén Stockholm, Sven-Olov Stehager Linköping, Bo Stalefors Uddevalla, Björn Justin Vaxholm och Jan Alsö Linköping. Fotograf är vår guide i Bovieran, Göran Gredegård. Det var en händelserik dag i Linköping där "kvarstannarna" Sven-Olov och Jan visade oss utflyttare hur Linköping ser ut i dag, Utöver Bovieran besökte vi också nostalgiställen som Tinnis, Cupolen, Folkungavallen  och våra skolor Tannefors- och Kungsbergsskolan. Rundturen avslutades med ett uppskattat besök hos Tanneforspojkarna där Bosse Magnusson hälsade oss f.d. Tanneforspojkar välkomna. Vi som flyttade redan på 60-talet kan konstatera att staden, utöver centrum, inte har många likheter med det Linköping vi lämnade .Byggkranar överallt och trafikinfarkt runt hela innerstaden. Dagen avslutades på en krog i centrum.
 
 
     
Sven-Olov anslöt till gruppen för att leda bilrundturen.     Bo och Jan hade dessförinnan gjort en rundvandring i centrala stan med grabbarna.
 
      
   Linköping bjöd på strålande väder denna dag.           Lunchen intogs på Saab Arena.
 
      
Vi kollade in Vallastaden på avstånd.    Det blev en longör innan Jan lyckades övertyga Sven-Olov vilken väg vi skulle köra därifrån.
 
          
          Vi tar bussfilen. Peter kör så fort så ingen hinner märka något.        Inte får vi köra i bussfilen!!                 OK då, vi tar väl bussfilen i alla fall.
 
  
 
  Bilder från Bovieran och från dagens avslut på krogen.
 
 

Åter

Startsidan